Droom, geniet, beleef
Maak kennis met de Wajer 55.
Stel uw eigen dek
samen. Snel, eenvoudig en online.
Wij maken kunststof teakdekken
UV- en zeewater bestendig.
Mogelijk om tekst of een logo
in het dek te laten maken.
Officieel dealer van:


Kunststof Teakdekken

Waarom Permateek?
U loopt over de steigers en kijkt naar jachten met een teakhouten dek of zwemplateau. Wat ziet u? Zout water, zon en veroudering hebben het teakhout verweerd. Het teakdek ziet er onverzorgd en verouderd uit.

Permateek is het alternatief!

 • Wilt u zeker zijn van kwaliteit en topservice? Wij verzorgen het gehele traject van ontwerp tot en met de oplevering van uw vaartuig.
 • Wilt u én de voordelen van Permateek kunststof teakdekken én zelf aan de slag? De Graaf Watersport biedt u alle mogelijkheden.


Wij maken voor u een compleet nieuw dek. Van de te bekleden delen wordt door ons een sjabloon (mal) gemaakt. Deze wordt vervolgens gebruikt om uw dek volledig op maat te maken. Het kant-en-klare dek wordt strook voor strook in elkaar gelast, wat zorgt voor een goede waterdichtheid. Zodra de voorbereidingen aan het dek klaar zijn, wordt het dek op een professionele wijze op locatie gemonteerd. Slechts voor het maken van een sjabloon te maken en het daadwerkelijk monteren van het dek hoeven wij op uw schip te zijn. Zo minimaliseren we het ongemak voor u. Daarnaast hoeven wij door deze werkwijze vrijwel geen rekening te houden met de weersomstandigheden.

U maakt de mal en monteert het teakdek zelf. Het teakdek maken wij aan de hand van uw mal. U maakt van een vorm vaste folie een mal van het te bekleden dek. Aan de hand van deze mal maken wij het Permateek kunststof teakdek in onze werkplaats. Zodra het Permateek teakdek klaar is, kunt u deze zelf monteren op uw schip. Het dek wordt inclusief montagemateriaal afgeleverd op de door u gewenste locatie. Het spreekt voor zich dat wij bereid zijn u van advies te voorzien (contact). U koopt alle materialen en maakt het dek geheel zelf. Wij versturen u alle benodigde materialen en u maakt alles zelf. TIP! Hiervoor heeft u diverse speciale gereedschappen nodig. Deze zijn tevens bij ons verkrijgbaar.

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij u precies uitleggen hoe en in welke volgorde u te werk moet gaan. Indien gewenst komen wij tegen een geringe vergoeding bij u langs.

Permateek “Op rol” Voor de doe het zelver hebben wij het zogenaamde Permateek “op rol”. Dit houdt in dat wij alle losse delen al voor u aan elkaar hebben gelast op de door u gewenste afmeting zonder lijfhout (omranding). U kunt dan zelf het paneel in de juiste vorm snijden en monteren. Op deze manier is het mogelijk om tegen geringe kosten een mooi dek te realiseren. TIP! Alle benodigde materialen en gereedschappen waaronder montage lijm, mesjes, etc. zijn bij ons verkrijgbaar. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij u precies uitleggen hoe en in welke volgorde u te werk moet gaan. Indien gewenst komen wij tegen een geringe vergoeding bij u langs.

Vanaf € 195,00 per m2 kunt u al aan de slag met Permateek “Op rol"

 •     Permateek is een synthetisch bekledingssysteem met de kwaliteiten en het mooie uiterlijk van teak, echter zonder de nadelen.
 •     Permateek is altijd stroef; ongeacht of het oppervlak nat of droog is.
 •     Met weinig onderhoud blijft Permateek de uitstraling van nieuw teak behouden. Seizoen na seizoen.
 •     Minimale onderhoudskosten. Permateek is kleurvast en eenvoudig schoon te houden.
 •     Permateek dekbekleding is te monteren op vrijwel ieder oppervlak, waaronder polyester, hout en staal.
 •     Permateek is zeer flexibel, waardoor het in alle vormen kan worden toegepast.
 •     Behalve anti-slip en natuurlijke uitstraling, heeft Permateek ook een geluids-isolerende werking.
 •     100% waterdicht door speciale lastechniek. 


Permateek biedt zoveel voordelen! Waarom zou u nog anders willen...? U kunt uw Permateek dek eenvoudig in optimale conditie houden, eventuele beschadigingen zijn eenvoudig en nagenoeg onzichtbaar te repareren. Permateek kunststof teakdekken zorgen direct voor een mooie, verzorgde uitstraling. Vaartuigen die worden uitgerust met Permateek teakdekken stijgen direct in waarde.

Vele mogelijkheden Permateek?
Permateek kunt u op vele manieren toepassen. Er zijn verschillende kleuren en combinaties mogelijk. Laat uw eigen creativiteit de vrije loop en wij realiseren dit voor u. Een logo met de naam van uw schip? Alles kan! Kijk eens bij projecten en u zult hiervan enkele voorbeelden zien. Om zijn geweldige antislip eigenschappen en natuurlijke uitstraling is Permateek ook uitermate geschikt om rondom zwembad of vloer in de douchecabine/cel in uw schip welke doorgaans spekglad zijn, met Permateek bent u hiervan af!

Kosten Permateek?
De kosten van een Permateek kunststof teakdek zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de moeilijkheidsgraad welke word beïnvloed door:

 •     Bereikbaar van het uit te voeren project en kan er makkelijk omheen of overheen worden gelopen.
 •     De oppervlakte in m2.
 •     Uitvoering van het dek met of zonder lijfhouten (omranding) en de verschillende details zoals traptreden,bolders, luiken, etc.


Wilt u vrijblijvend en geheel kosteloos een offerte aanvragen, bel of mail ons en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Neem meteen contact met ons op: 0514-593933 / info@degraafwatersport.nl