Droom, geniet, beleef
Maak kennis met de Wajer 55.
Stel uw eigen dek
samen. Snel, eenvoudig en online.
Wij maken kunststof teakdekken
UV- en zeewater bestendig.
Mogelijk om tekst of een logo
in het dek te laten maken.
Officieel dealer van:


Nieuws

De Graaf Watersport op najaarseditie van Motorboot Sneek 2017

Op 3, 4 en 5 november 2017 is De Graaf Watersport aanwezig op de najaarseditie van Motorboot Sneek 2017. Met het record aantal deelnemers van 22 staan deze dagen volop in het teken van de watersport. Locatie is De Valk Jachtmakelaardij, Zwolsmanweg 24-28 in Sneek. 

Meer informatie over Motorboot Sneek 2017 via YouTube

Nieuwe kleuren zijn nu leverbaar !!!

Na veel research en proefdraaien met diverse kleurstellingen is het nu gelukt. De nieuwe Permateek kleuren zijn leverbaar. Een enorm succes voor ons en u, want met het nieuwe Permateek is een kunststof dek niet meer van een "echt" teakhouten dek te onderscheiden. Kom langs en bekijk de verschillende kleur panelen, u zult verrast zijn. Alleen nog maar de voordelen, met Permateek "Elite" heeft u het!

Speciale SK vlet opgeleverd

In opdracht van de Edwin stichting (www.edwinstichting.nl) uit Langweer heeft SK-Jachtbouw een rolstoelvriendelijke SK vlet gebouwd. Deze speciale vlet is probleemloos toegankelijk voor passagiers die afhankelijk zijn van de rolstoel. Op de vlet is ruim plaats om met meerdere (electrische) rolstoelen (max. drie) en zeven passagiers rondtochten vanuit Langweer te ondernemen. In opdracht van SK-Jachtbouw heeft De Graaf Watersport deze vlet voorzien van een Permateek kunststof teakdek.

De Graaf Watersport introduceert Seacork

Sinds dit seizoen levert De Graaf Watersport ook Seacork kurkdekken. Het kurk is warmte- en geluidisolerend. De dekken hebben zowel bij nat weer als bij droog weer uitstekende antislipeigenschappen. Dit wordt op zeilschepen als zeer prettig ervaren. Ook zijn deze dekken zeer eenvoudig zelf te monteren. Voor montage heeft u geen dure gereedschappen nodig en er wordt een duidelijke montagehandleiding inclusief fotoreportage meegeleverd. De platen kunnen geleverd worden met en zonder kitgroeven. Daarnaast zijn er ook losse stroken leverbaar.

Vernieuwde website

Sinds vandaag heeft De Graaf Watersport een geheel nieuwe website.

Wij wensen u veel plezier op onze website!

Team De Graaf Watersport
Neem meteen contact met ons op: 0514-593933 / info@degraafwatersport.nl