Droom, geniet, beleef
Maak kennis met de Wajer 55.
Stel uw eigen dek
samen. Snel, eenvoudig en online.
Wij maken kunststof teakdekken
UV- en zeewater bestendig.
Mogelijk om tekst of een logo
in het dek te laten maken.
Officieel dealer van:


Over ons

De Graaf Watersport ontwerpt en verzorgt uw kunststof teakdek op maat.

De Graaf Watersport is gevestigd in Balk, een pittoresk dorp in een waterrijke omgeving. Centraal gelegen in het Friese Meren gebied, tussen Lemmer, Sneek en het eeuwenoude stadje Sloten.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kunststof teakdekken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat uw wensen door te vertalen in een persoonlijke teakdek. Zo kunt u ervoor kiezen een persoonlijke tekst of een logo in het dek te verwerken. Ook qua materiaal en afwerking heeft u bijzonder veel keuzevrijheid. Omdat De Graaf Watersport het gehele traject uitvoert, bent u er zeker van dat er veel zorg besteed wordt aan de productie, montage en afwerking van het dek.

Werken bij De Graaf Watersport? Bekijk de actuele vacatures.

Permateek kunststof teakdekken
Vraagt u gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen teakdek. Wij kunnen u volledig informeren, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor het gehele project. Voor een informatie pakket of andere vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via: peter@degraafwatersport.nl of telefonisch 06-24461573

Vraag vrijblijvend een informatie pakket aan.

 Wij hebben als doel gesteld om dekken te leveren met een hoge kwaliteit, waar veel zorg word besteed aan de gehele productie, montage en afwerking van het dek.

Neem meteen contact met ons op: 0514-593933 / info@degraafwatersport.nl