Droom, geniet, beleef
Maak kennis met de Wajer 55.
Stel uw eigen dek
samen. Snel, eenvoudig en online.
Wij maken kunststof teakdekken
UV- en zeewater bestendig.
Mogelijk om tekst of een logo
in het dek te laten maken.
Officieel dealer van:


TBS Anti-slip bekleding

tbs antislip

TBS Anti-slip bekleding.

Een polyurethaan Resin en granulaat die zijn samengevoegd tot een sterk doch soepel product. Het product is: anti-slip, waterbestendig, slagvast en onderhoudsvriendelijk. Het materiaal is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Zelfklevende rollen of platen om zelf te lijmen.

tbs antislip op rol

TBS is geschikt voor vele toepassingen dankzij de volgende voordelen en kenmerken:

Anti-slip. TBS blijft anti-slip onder alle omstandigheden, zowel nat als droog.

Waterbestendig. TBS neemt geen vocht op en is door en door zeewaterbestendig. Bovendien is TBS geluiddempend en wamtewerend.

Slijtvast. De specifieke oppervlakte structuur van TBS is niet hard of ruw en daardoor aangenaam om op te lopen of te zitten. Dit spaart tevens uw kleding en uw huid.

Slagvast. TBS is bestand tegen stoten, scherpe voorwerpen en zelfs tegen brandende sigaretten. Invloeden van werk aan dek worden door het elastische TBS geheel geabsorbeerd. Bovendien is TBS breukvast.

Weerbestendig. Temperatuurwisselingen hebben geen enkele invloed op TBS. Het houdt zijn specifieke eigenschappen bij temperaturen van -40 tot +80 graden. Alle kleuren zijn UV gestabiliseerd.

Gemakkelijk te onderhouden. Olie, vetten en dieselolie hebben geen invloed op de structuur en de samenstelling van TBS. Vlekken kunnen met huishoudelijke schoonmaakmiddelen worden verwijderd. Dezelfde middelen kunnen ook voor het schoonmaken worden gebruikt.

Eenvoudig te leggen. TBS kan moeiteloos als een tapijt worden gelegd. Het materiaal hoeft vooraf niet te worden behandeld zoals enkele andere dekbekledingen.

    tbs antislip  tbs antislip  tbs anti slip  tbs antislip

Ook is het mogelijk om TBS in een authentiek "teakdek look" te laten leggen, alle mogelijkheden kunt u met ons bespreken.

Voor meer informatie over kleuren, afmetingen en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Neem meteen contact met ons op: 0514-593933 / info@degraafwatersport.nl