Droom, geniet, beleef
Maak kennis met de Wajer 55.
Stel uw eigen dek
samen. Snel, eenvoudig en online.
Wij maken kunststof teakdekken
UV- en zeewater bestendig.
Mogelijk om tekst of een logo
in het dek te laten maken.
Officieel dealer van:


Teakdek renovatie

Kiest u ervoor om uw “oude” teakdek te laten renoveren of te repareren? Dan kunt u ook hiervoor bij De Graaf Watersport terecht. De werkzaamheden die wij uitvoeren lopen uiteen van het vervangen van teak dekdelen tot het geheel opnieuw rubberen van uw oude dek.

Teakdek renovatie
In het geval dat op uw teakdek slijtageplekken of losse rubber naden zichtbaar zijn kunt u ervoor kiezen uw teakdek te laten repareren of renoveren. Wanneer uw teakdek opnieuw wordt gerubberd en geschuurd, krijgt het dek een compleet nieuwe uitstraling. Ook vervanging van proppen kan noodzakelijk zijn indien uw dek al meerdere malen is geschuurd. Om uw teakdek in optimale staat te houden, dient u er in ieder geval voor te zorgen dat u uw teakdek regelmatig inspecteert op lekkage ( kapotte rubbernaden, lekkende proppen), zodat er beslist geen water onder uw dekt komt.

Teakdek reparatie
Verkeert een teakdek in te slechte staat en is renovatie niet (meer) mogelijk, dan is in de meeste gevallen vervanging de enige oplossing. Mocht u er over denken om zelf uw oude dek op te knappen? De Graaf Watersport levert diverse materialen die hiervoor nodig zijn. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

  

Neem meteen contact met ons op: 0514-593933 / info@degraafwatersport.nl